Om Anni Buus
Muskulær Zoneterapi

Om Anni Buus

Fra ingeniør til zoneterapeut

Jeg hedder Anni Buus, er mor til 3 drenge og har i efteråret 2022 færdiggjort min uddannelse som muskulær zoneterapeut. Jeg arbejder desuden som handicaphjælper hos en skleroseramt mand.  

Jeg er tidligere uddannet ingeniør og folkeskolelærer, men en personlig søgen efter en anderledes vej til en smertefri hverdag samt et bedre helbred førte mig i 2020 til skolen Dit Alternativ i Odense, som er den eneste skole i Danmark, der uddanner muskulære zoneterapeuter.

Jeg er selv imponeret over, hvilken stor virkning zoneterapi kan have på forskellige lidelser og i særdeleshed hvor mange smerter man kan afhjælpe med muskulær zoneterapi. Mit ønske er, at så mange som muligt må få gavn af denne behandling i stedet for ”at lære at leve med smerten”.

Billede af Anni Buus Zoneterapi - klinik

Behandling hos
Anni Buus

Jeg tilbyder zoneterapi, som er en effektiv og behagelig behandlingsform uden risiko for yderligere belastning af knogler og led.

Når du kommer til mig på min klinik, vil jeg tage udgangspunkt i din krop og dine smerter. Jeg vil undersøge dine fødder for spændinger og ubalancer og herefter vil jeg kunne målrette behandlingen til netop dit behov. Behandlingen vil primært være blide tryk på fødderne men vil også kunne kombineres med massagetryk på kroppen, blide strøg og nakketræk, hvis jeg vurderer det vil være gavnligt for behandlingen.
Zoneterapi skal ikke gøre ondt. 

De efterfølgende dage vil du kunne opleve en reaktion så som træthed, let svimmelhed og lign.  Det er helt normalt og et tegn på, at kroppen responderer på behandlingen.

Kontakt
Anni Buus

Du er altid velkommen til at kontakte mig. 
Om du går og døjer med noget konkret, eller bare har et spørgsmål, så ser jeg frem til at høre fra dig.

Tlf. 2448 3914
Mail. Mail@annibuus.dk

Nørregade 2, 1.sal
5800 Nyborg

Klinikfællesskab

Min klinik ligger Nørregade 2 1. Sal. Nyborg.
Det er en hyggelig gammel lejlighed, som jeg deler med to andre.

Psykoterapeut og parterapeut
Anja de Thurah

Kosmetiker
Diana Linet Appah